De teamsessie

“A tree with strong roots laughs at storms”

– Malay Proverb

 

ZO MAAK JE JOUW SESSIE EFFECTIEF

Wil je zoveel mogelijk uit je sessie halen en ook nog met energie naar huis? Maar heb je geen idee met welke dagindeling of aanpak je dat kunt realiseren? Dan help ik je graag. ROOTS heeft alles in huis voor het effectief inrichten van je programma zodat je tevreden over het resultaat en opgeladen naar huis gaat. Nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer.

PROCESBEGELEIDING TIJDENS JE SESSIE

Het bepalen van de juiste werkvorm voor jouw team en het resultaat dat je wil behalen is vaak een hele uitdaging. Ontbreekt het je aan tijd of creativiteit? Bij ROOTS giet ik jouw sessie op basis van onze ervaring graag in de juiste (werk)vorm. Neem je, als onderdeel van het team, het liefst zelf actief deel? Dan hebben we bij ROOTS dé professional in huis om jouw teamsessie te begeleiden.

TEAMACTIVITEITEN

Verhoog jij de impact van je sessie graag met een bijzondere break of een teamactiviteit vol energie? Of plan je een middag vol plezier en ontspanning voor je team? Wij werken samen met een breed scala aan organisaties die graag met jouw team aan de slag gaan. Op basis van onze ervaring vinden we bij ROOTS feilloos de perfecte activiteit voor jouw team, passend bij het resultaat dat je wil bereiken.

DOWNLOAD HIER HET GRATIS E-BOOK:

9 tips voor het organiseren van je effectieve teamsessie

 

Veel organisaties worstelen met tijd en geld die ze in teamsessie stoppen. Het lukt ze vaak niet het beste uit de sessie én uit hun mensen te halen. Misschien herken je dat wel.

  • Is jouw teamdag ook niet altijd even effectief?
  • Rijd je wel eens naar huis met het gevoel: “Wat heeft de sessie nou eigenlijk echt opgeleverd?”
  • Was het programma weer te vol en niet inspirerend?

Aan de hand van 9 valkuilen bij het organiseren van je teamsessie, geef ik je in dit e-book vanuit mijn jarenlange ervaring tips voor een effectieve en betekenisvolle teamsessie.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het e-book (incl. 4x per jaar inspiratietips) in je mailbox.

Reacties op het e-book
_

“Waardevol e-boek Maartje! Altijd mooi om na een teamdag van klanten terug te horen dat de sessie geslaagd was én merkbaar heeft bijgedragen aan beoogde samenwerkings- of performancedoelen. Met deze 9 tips vergroot je de kans op succes. Aanrader!”
 
Susan Eggels – Teams met Toekomst
“Heel herkenbaar Maartje de Jong! Bij een effectieve heidag of tweedaagse is een zorgvuldige voorbereiding simpelweg een must. Bruikbare tips!”
 
Stephan Rens – Rensultaat Organisatieontwikkeling