In de media

Heb jij ook dat gevoel van: waar eindigt dit en hoe houd ik dit nog vol? Ik wel in ieder geval. Elke keer denk ik: nu is het wel klaar. Maar dan wordt mijn geduld en ondernemerschap toch weer op de proef gesteld. Nu al...

Onlangs ben ik met een manager in gesprek over hoe ze meer uit de sessies met haar team kan halen. Ze stelt me de volgende vraag: ‘Hoe krijg ik onderwerpen rondom teamontwikkeling structureel op de agenda van mijn managementteam? Het gaat vaak alleen over inhoudelijke onderwerpen.’ Ik...

ROOTS is een hidden secret in Brabant volgens VISITBRABANT Convention Bureau. Lees hier het hele artikel   ...

Vlaamse schuren horen bij het Brabantse landschap. Project Kloppend Hart bood ondernemers een kans om één van deze authentieke schuren te behouden. Voor ROOTS greep ik die kans met beide handen aan en bouwde een unieke locatie. In de voorlichtingsfilm ‘Reanimatie van verloren erfgoed’ deel ik...

Gaaf! Een team komt een dag opladen bij ROOTS en maakt deze mooie video over Recharge - waarmee laad jij jezelf op? Dank jullie wel Brand New Journey. ...

Een verhaal over succes, passie, uitdagingen en een zoektocht naar ondernemerschap. Niet zomaar een verhaal, maar mijn verhaal. Wil jij weten op welke manier ik de overstap maakte naar ROOTS en wat ik de eerste 20 maanden heb geleerd? Luister dan naar deze podcast en leer...

De reünie aflevering van het tv-programma Boer zoekt Vrouw, die onlangs werd uitgezonden, werd opgenomen bij de kleinschalige inspiratielocatie ROOTS in het Brabantse Haaren. Voor eigenaresse Maartje de Jong een bijzondere ervaring. “Geweldig dat ze ROOTS hebben uitgekozen als decor voor de aflevering. Echt een eer!” Klik hier...

Heb je ook zo genoten? Samen met haar boeren verbleef Yvon Jaspers gisteren in de landelijke omgeving van ROOTS voor de Reünie van Boer Zoekt Vrouw. Onze historische Brabantse schuur werd hiermee het prachtige decor voor de inspirerende ontmoetingen tussen mensen die hun hart volgden,...