Locatie huren

“Storms make trees take deeper roots”

– Dolly Parton

_

Kom brainstormen met je voeten in het gras.
Vergaderen met goede koffie bij de houtkachel.
De beste concepten uitdenken.
En mensen laten groeien in hun leiderschap.
Organiseer een teamdag voor een hechter team.
Of vier successen bij ROOTS met bijvoorbeeld een kookworkshop.

Organiseer jouw eigen sessie

Organiseer jouw eigen sessie bij ROOTS, altijd op basis van gehele locatiehuur. Dat kan voor een dagdeel van 4 uur, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Of een hele dag. Wij zorgen voor heerlijke koffie, thee en [gezond] lekkers. De sessieruimte is 200 m2 en passend voor maximaal 30 personen.

Ook fijn:
– De huur van ROOTS inspiratielocatie op basis van exclusiviteit: jij bent onze enige gast.
– Je kunt gratis parkeren voor de deur.
– Kom je met het openbaar vervoer? Maak gebruik van de gratis shuttleservice van/naar treinstation Oisterwijk.
– De locatie is rolstoel toegangelijk.
Het gebruik van verrijdbaar LCD scherm, flip-over en WIFI zijn inclusief.
Meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Lees daarover onderaan de pagina meer.

Indeling en inrichting

Warm, uitnodigend, karakteristiek, inspirerend en van alle comfort en luxe voorzien. Met veel liefde en aandacht omgetoverd van historische schuur tot inspiratielocatie.  De grote kachel en de compleet ingerichte keuken nemen een centrale plek in de ruimte.

De ruime stalen openslaande deuren leiden naar een heerlijk terras en de grote tuin. Hier kun je struinen, eten of werken aan de lange tafels in het gras. Met diverse break-out mogelijkheden (zowel binnen als buiten) is de locatie uitermate geschikt om in kleinere groepen uiteen te gaan.

Eten en Drinken

Bij ROOTS krijg je lekker en gezond eten dat met aandacht is bereid. Belangrijk, zeker als je nieuwe inspiratie op wilt doen. Ik werk graag samen met lokale kleinschalige leveranciers die liefde hebben voor hun product. Biologisch, eerlijk en duurzaam staan bij hen voorop. Je kunt bij ROOTS ontbijten, lunchen, borrelen, genieten van een high-tea en dineren.

Kookworkshop

Wil je graag samen koken in de grote keuken of met een eigen gepassioneerde kok? Ook dat kan. Aansluitend aan de bijeenkomst is het mogelijk om met een klein gezelschap een kookworkshop te volgen. Onder leiding van de kok maak je in een gezellige en informele sfeer gezamenlijk een heerlijke maaltijd klaar. Een bijzondere afsluiting van de dag! Neem voor de mogelijkheden contact op dan maak ik een passend voorstel.

Meerdaagse arrangementen

Wil je langer dan een dag gebruik maken van ROOTS inspiratielocatie? Meerdaagse arrangementen en bijeenkomsten voor teams of groepen zijn ook mogelijk in samenwerking met een fijne slaaplocatie in de omgeving. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Overnachten bij ROOTS?

ROOTS is een daglocatie voor teams en trainingen. Kom je van ver? Dan kun je blijven slapen. Als begeleider of als deelnemer. ROOTS beschikt over een fijne gastenkamer voor 2 personen met alle comfort en sanitaire voorzieningen.