Reviews

"Soms klopt alles gewoon en dat is zeker het geval bij ROOTS. Een gastvrij ontvangst, een ontspannen sfeer waar zoveel mogelijk is. De lekkere verzorgde lunch. Het is heerlijk toeven op deze prachtige locatie. Ook hierdoor was onze teambijeenkomst erg geslaagd. Dank je wel en tot een volgende keer."

"Een zeer professionele, aangename, maatwerkgerichte locatie waar Gastvrijheid nog met een hoofdletter mag worden geschreven. Zeer zeer aan te raden!"

"Het klinkt zo afgezaagd maar het is gewoon zo: ROOTS bruist! Mooi van binnen en van buiten, geweldige verzorging (megalekkere lunch) en van alle faciliteiten voorzien. Een cadeautje om hier te mogen trainen!"

"Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben de accommodatie als erg fijn ervaren en de opzet was precies zoals ik voor ogen had. Ik heb hier niet veel met jullie vooraf over gesproken, maar dit laat zien dat jullie de setting en verwachtingen van dit soort meetings begrijpen. Iedereen was blij verrast om iets lekker voorgeschoteld te krijgen, dat was lang geleden.

We komen vast, bij een volgende mogelijkheid nog eens terug".

"Hi Maartje, je hebt onze verwachtingen overtroffen! We hebben als groep een top 3-daagse gehad en ROOTS heeft hier als een ‘warm bad’ aan bijgedragen. Ga zo door, bij ROOTS en andere projecten die je nog gaat aanpakken".

"Het leveren van 'The Best Customer Experience' dat is onze visie en wat een mooi voorbeeld daarvan is ROOTS. Drie dagen werden we top verzorgd door Maartje en haar team. ROOTS is de perfecte locatie om je even terug te trekken, afstand te nemen van het dagelijkse en je vooral geen zorgen te maken over de randvoorwaarden. De perfecte oplossing in Corona-tijd met inachtname van alle richtlijnen. Een top locatie, top verzorging en veilig! Een echte aanrader".

"Bij ROOTS voelde het gelijk warm en vertrouwd toen we daar als team voor het eerst na lange tijd weer fysiek samen kwamen. De behoefte om elkaar weer te zien was groot. De locatie, de zorg en begeleiding van Heleen (gastvrouw) en het heerlijke eten zorgden voor een super fijne dag. We hebben genoten".

"Het team was aangenaam verrast door de relaxte sfeer op de locatie. Fijne ontvangst en gastvrijheid. Het eten was smaakvol, gezond, voedzaam en goed verzorgd. We kijken terug op een succesvolle dag. We komen graag een keer terug!”.

"Al 20 jaar reis ik Europa door om op verschillende locaties inspiratiesessies, dagvoorzitterschappen én trainingen te verzorgen voor sales-, management- en directieteams. Altijd ben ik daarbij op zoek naar een locatie die naast rust en ruimte ook een uitstekende verzorging biedt. Niets is belangrijker dan een passende toplocatie waarvan mensen aan het einde van de dag zeggen: “Dat was gaaf, hier wil ik graag terugkomen!”.

Ik was aangenaam verrast toen ik in het Brabantse Haaren ROOTS inspiratielocatie aantrof na een tip van 1 van mijn klanten. Nooit gedacht dat een dergelijke locatie zo dichtbij kon zijn. Niet alleen de locatie maar vooral de betrokkenheid van Maartje en haar team van gastvrouwen die steeds aanwezig zijn als het nodig is en zich vanzelf terugtrekken wanneer dat gewenst is zijn, naast het uitstekende huisgemaakte eten, een voorbeeld voor menig locatie. Ik zeg dan ook volmondig:"Dit is gaaf, hier ga ik zeker terugkomen!”.

"Wát een enorm mooie en fijne ruimte. Alles was tot in de puntjes verzorgd, helemaal top! En ook de gastvrouw was heel gastvrij, wij gaan zeker vaker naar jullie."

"Al meer dan 12 jaar kom ik op veel bijzondere plekken in Nederland. Het is steeds weer extra fijn als ik samen met mijn collega teams mag begeleiden in hun leiderschap en teamontwikkeling. Als we dan ook samen mogen begeleiden op een locatie waar alles klopt, ontstaat er een bijzondere magie: de sfeer, uitstraling, eten en gastvrijheid. Maartje de Jong van ROOTS inspiratielocatie draagt als geen ander uit dat bezieling en verbinding bijdragen aan een leerklimaat waar experimenteren en potentieelontwikkeling mogelijk wordt."

"Onlangs organiseerden we een symposium voor KNO artsen bij ROOTS. We hebben een zeer geslaagde avond gehad. De geweldige sfeer op de locatie, het heerlijke eten, de perfecte verzorging en het feit dat alles klopte zorgden voor een 10 met een griffel vanuit de deelnemers en complimenten aan de gastvrouwen."

"Het was in één woord TOP! Het eten, de locatie, het was perfect geregeld. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik beveel ROOTS zeker aan als iemand op zoek is naar een locatie."

“De locatie is inspirerend, het eten fantastisch. Wij komen terug!”

“De ontvangst is hartelijk en alles is tot in de puntjes geregeld. Goede catering. Fijne locatie waar het goed toeven is. Wegens succes reeds enkele malen geprolongeerd."

"Altijd fijn om met klanten bij ROOTS te mogen werken Maartje! De warme ontvangst, de inspirerende omgeving (binnen en buiten) en aandacht voor de inwendige mens. ROOTS ademt kwaliteit, ruimte en sfeer en is voor mij de ideale plek om teams in beweging te krijgen."

"Oisterwijk staat ook wel bekend als de 'Parel van Brabant'. Maar er is nog een parel in Brabant, niet ver daar vandaan. Dat is inspiratielocatie ROOTS van Maartje de Jong. We waren bij haar te gast voor een teamdag en dat bleek een goede keuze. Het is niet alleen een prachtige locatie waar het je aan niets ontbreekt, er wordt ook nog eens goed voor je gezorgd. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de site, dan snap je vast wat ik bedoel."

"Wat een fijne plek is ROOTS. De locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid. Overal is zoveel aandacht en liefde in gestopt en dat voel je. Omdat we 2 dagen bij ROOTS verbleven had Maartje een prima hotel in de buurt geregeld op een paar minuten afstand.
We werden na het diner opgehaald en voor het ontbijt weer teruggebracht. We komen heel graag weer terug!"

"Geweldige locatie! Bijzondere gastvrije ontvangst. Alles perfect georganiseerd, heerlijk eten! Een echte aanrader."

"Wij zijn heel erg tevreden over jullie locatie. Het totaal plaatje is ons erg bevallen. Mooie ruime lichte ruimte, alle voorzieningen (beeldscherm, beamer etc.) aanwezig en een goede persoonlijke verzorging van de gastvrouw. Wij komen zeker een keer terug en heb mijn collega’s al laten weten dat jullie een goede locatie zijn om een sessie te plannen."

"'Bijzonder' is vaak de eerste reactie van de mensen die ik uitnodig voor een meeting bij ROOTS. Niet alleen de prachtige en rustige locatie, ook de ontvangst en de heerlijke culinaire traktaties maken het een genot om een dag of meerdere dagen bij Maartje en haar medewerkers door te brengen. Het mooie vind ik dat ze aan één woord vaak al voldoende hebben, en perfect de groep aanvoelen. Kortom: een heerlijke verblijf, er zullen nog vele volgen."

"De mooie locatie en de prachtige faciliteiten tezamen met het team van vriendelijke gastvrouwen met de juiste ‘touch' maakte dat sessies als zeker geslaagd ervaren zijn."

"Landelijk gelegen en even zoeken, maar dit wordt uiteindelijk beloond door een prachtige locatie en een niet te evenaren ‘Brabantse schuur’ in een lommerrijke omgeving.
Gastvrouwschap tezamen met de meer dan voortreffelijke zelfgemaakte streekgerechten en breed assortiment aan dranken draagt bij aan een inspirerende en onbezorgde dag."

"Wat een warm ontvangst en wat hebben we een heerlijke dag gehad bij ROOTS, een prettig huiskamergevoel. Complimenten en voor herhaling vatbaar."

"Nooit meer naar huis! Dat is wat ik riep toen ik bij ROOTS inspiratielocatie binnenkwam. Wat een toplocatie voor meetings! Dank voor de goede zorgen tijdens onze kick-off van BrabantNacht 2018."

"Wat een prachtige locatie om inspirerende sessies te organiseren.
De gastvrijheid van Maartje en Heleen in combinatie met het heerlijke kwalitatief goede eten maakte de dag af."

"Beste Maartje, We hebben genoten van een schitterende sessie bij Roots. Bijzonder om te mogen ervaren hoe je aan je droom invulling hebt gegeven. Zeer geslaagd met een enorm gevoel voor smaak en sfeer. Zonder jullie gastvrijheid en persoonlijkheid zou het een verplaatste schuur zijn geweest. Nu is het een belevenis. Dank en wie weet komen we elkaar in de toekomst nog tegen."

"Al direct bij aankomst straalt de gastvrijheid je tegemoet: een handgeschreven welkomstbord wijst ons de weg en eenmaal binnen worden we verwelkomd met een drankje naar keuze. Zwarte koffie, latte, cappuccino, heerlijke verse munt en gember thee: het is er allemaal. De zorg en oog voor detail waarmee we onthaald worden, is een onbetwist voorteken van wat ons te wachten staat: een zeer comfortabel verblijf waarin niets ons te wensen overlaat. De timing van de overheerlijke lunch en borrel aan het einde van de middag worden goed afgestemd, en nog voordat ik me goed en wel realiseer dat ons programma wat uit zal lopen, heeft ons restaurant voor die avond al een belletje gehad dat we wat later zijn. Ultieme ont-zorging! En hartstikke fijn om alle tijd en aandacht aan ons project te kunnen wijden.

We raden deze mooie plek van harte aan! En aan Maartje en haar collega’s: veel dank voor de warme ontvangst en goede zorgen."

"Beste Maartje, Ik kreeg ontzettende positieve reacties van mijn “bazen” over de ontvangst, de locatie en de hele gang van zaken. Ze waren echt zeer te spreken over alles en voelden zich als “koningen” behandeld. Bedankt voor alles, ook namens de directie dus en wellicht tot een volgende keer!"

"Inmiddels twee keer al te gast geweest op deze mooie, inspirerende locatie met een fijne huiselijke sfeer. Uitstekende verzorging gedurende de dag door zeer gastvrije mensen en zowel lunch als diner waren precies zoals het moet zijn in deze omgeving. Fijn dat er ruimte is waar je ook even met een kleiner groepje kan zitten. Kortom: aanrader!"

"Maartje heeft deze bijzondere plek met zoveel toewijding en aandacht gemaakt: daar wil je gewoon naartoe.
Ze is erin geslaagd om een inspiratielocatie te creëren waar alles klopt."

"Het was mijn eerste training bij jou en bij ROOTS. Het was fantastisch! De locatie, de verzorging, het eten, de tussendoortjes. Jullie luisterende oor, toewijding en oog voor detail, echt super! Bedankt Maartje en ook dank aan Heleen! Ik kom snel weer terug."

"Bij ROOTS kom je thuis. Thuis in een professionele setting. Een geslaagde meeting, workshop of presentatie, alles kan bij ROOTS. Niet alleen is de locatie buitengewoon inspirerend, ook het eten, het drinken en de sfeer is bij Maartje bijzonder. We komen (vaak) terug."

"Je concept is mooi: mooie locatie, mooie omgeving, prima faciliteiten en super service met warmte en zorg. Dat voel je als je te gast bent en dat is heel prettig. Keep up the good work!”

“Door haar gastvrijheid en persoonlijke benadering creëert Maartje met ROOTS inspiratielocatie een prettige setting waar we, tijdens onze hei-sessie, in alle rust als team heerlijk hebben kunnen werken.”

"Wij hebben met ons nieuwe team een fantastische 2-daagse gehad bij ROOTS. We voelden ons direct thuis, hadden de ruimte om onze creatieve sessie goed tot uiting te brengen en zijn met een waardevolle ervaring rijker weer weggegaan. Zeker dankzij de goede zorgen van Maartje en de bijzonder prachtige locatie.”

“Een ervaring om niet meer te vergeten! Alles is perfect in balans en de service & betrokkenheid van Maartje is in alle opzichten uitmuntend, al vanaf het eerste contact. Wat betekent dat ik nu stiekem verpest ben, want dit overtreffen is volgens mij een uniqum. Dus tot snel maar weer Maartje!”

"Wat een mooie vergaderlocatie! Alles is mogelijk en zelfs een potje voetbal mag en kan. Onze sessie buiten met letterlijk de voeten in ‘t gras was ontspannend en inspirerend tegelijk. Van intake tot het laatste laatste kopje espresso een warme en persoonlijke begeleiding. Onzichtbaar vervulde je je gastvrouwschap. De hoge kwaliteit van inrichting en aankleding zet je zeker door in het eten en drinken. BBQ was top! We komen zeker terug."