Reviews

" Wat een warm ontvangst en wat hebben we een heerlijke dag gehad bij ROOTS, een prettig huiskamergevoel. Complimenten en voor herhaling vatbaar".

"Nooit meer naar huis! Dat is wat ik riep toen ik bij ROOTS inspiratielocatie binnenkwam. Wat een toplocatie voor meetings! Dank voor de goede zorgen tijdens onze kick-off van BrabantNacht 2018".

"Wat een prachtige locatie om inspirerende sessies te organiseren.
De gastvrijheid van Maartje en Heleen in combinatie met het heerlijke kwalitatief goede eten maakte de dag af."

"Beste Maartje, We hebben genoten van een schitterende sessie bij Roots. Bijzonder om te mogen ervaren hoe je aan je droom invulling hebt gegeven. Zeer geslaagd met een enorm gevoel voor smaak en sfeer. Zonder jullie gastvrijheid en persoonlijkheid zou het een verplaatste schuur zijn geweest. Nu is het een belevenis. Dank en wie weet komen we elkaar in de toekomst nog tegen".

"Al direct bij aankomst straalt de gastvrijheid je tegemoet: een handgeschreven welkomstbord wijst ons de weg en eenmaal binnen worden we verwelkomd met een drankje naar keuze. Zwarte koffie, latte, cappuccino, heerlijke verse munt en gember thee: het is er allemaal. De zorg en oog voor detail waarmee we onthaald worden, is een onbetwist voorteken van wat ons te wachten staat: een zeer comfortabel verblijf waarin niets ons te wensen overlaat. De timing van de overheerlijke lunch en borrel aan het einde van de middag worden goed afgestemd, en nog voordat ik me goed en wel realiseer dat ons programma wat uit zal lopen, heeft ons restaurant voor die avond al een belletje gehad dat we wat later zijn. Ultieme ont-zorging! En hartstikke fijn om alle tijd en aandacht aan ons project te kunnen wijden.

We raden deze mooie plek van harte aan! En aan Maartje en haar collega’s: veel dank voor de warme ontvangst en goede zorgen."

"Beste Maartje, Ik kreeg ontzettende positieve reacties van mijn “bazen” over de ontvangst, de locatie en de hele gang van zaken afgelopen vrijdag. Ze waren echt zeer te spreken over alles en voelden zich als “koningen” behandeld. Bedankt voor alles, ook namens de directie dus en wellicht tot een volgende keer!"

"Inmiddels twee keer al te gast geweest op deze mooie, inspirerende locatie met een fijne huiselijke sfeer. Uitstekende verzorging gedurende de dag door zeer gastvrije mensen en zowel lunch als diner waren precies zoals het moet zijn in deze omgeving. Fijn dat er ruimte is waar je ook even met een kleiner groepje kan zitten. Kortom: aanrader!"

"Maartje heeft deze bijzondere plek met zoveel toewijding en aandacht gemaakt: daar wil je gewoon naartoe.
Ze is erin geslaagd om een inspiratielocatie te creëren waar alles klopt."

"Het was mijn eerste training bij jou en bij ROOTS. Het was fantastisch! De locatie, de verzorging, het eten, de tussendoortjes. Jullie luisterende oor, toewijding en oog voor detail, echt super! Bedankt Maartje en ook dank aan Heleen! Ik kom snel weer terug”.

"Bij ROOTS kom je thuis. Thuis in een professionele setting. Een geslaagde meeting, workshop of presentatie, alles kan bij ROOTS. Niet alleen is de locatie buitengewoon inspirerend, ook het eten, het drinken en de sfeer is bij Maartje bijzonder. We komen (vaak) terug".

"Je concept is mooi: mooie locatie, mooie omgeving, prima faciliteiten en super service met warmte en zorg. Dat voel je als je te gast bent en dat is heel prettig. Keep up the good work!”

“Door haar gastvrijheid en persoonlijke benadering creëert Maartje met ROOTS inspiratielocatie een prettige setting waar we, tijdens onze hei-sessie, in alle rust als team heerlijk hebben kunnen werken.”

Wij hebben met ons nieuwe team een fantastische 2-daagse gehad bij ROOTS. We voelden ons direct thuis, hadden de ruimte om onze creatieve sessie goed tot uiting te brengen en zijn met een waardevolle ervaring rijker weer weggegaan. Zeker dankzij de goede zorgen van Maartje en de bijzonder prachtige locatie.”

“Een ervaring om niet meer te vergeten! Alles is perfect in balans en de service & betrokkenheid van Maartje is in alle opzichten uitmuntend, al vanaf het eerste contact. Wat betekent dat ik nu stiekem verpest ben, want dit overtreffen is volgens mij een uniqum. Dus tot snel maar weer Maartje!”

Wat een mooie vergaderlocatie! Alles is mogelijk en zelfs een potje voetbal mag en kan. Onze sessie buiten met letterlijke de voeten in ‘t gras was ontspannend en inspirerend tegelijk. Van intake tot het laatste laatste kopje espresso een warme en persoonlijke begeleiding. Onzichtbaar vervulde je je gastvrouwschap. De hoge kwaliteit van inrichting en aankleding zet je zeker door in het eten en drinken. BBQ was top! We komen zeker terug.